BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Сдружение „ГЛАС” дари анероидни апарати на Здравния дом в Босилеград (Видео)

  • Written by:

По идея на ученици от Гимназия Босилеград и с подкрепа на сдружение „ГЛАС”  днес (13.03.2020-та г.) се реализира поредната младежка инициатива.

След като в началото на тази година беше обявена обществена покана за различни младежки инициативи, най-добрите вече започнаха да се реализират.

Учениците от босилеградската Гимназия Елена Пейчева, Дарко Стоянов и Бранка Стойева предложиха да се закупят  апарати за измерване на кървно налягане и да се дарят на Здравния Дом в Босилеград. Целта на тази инициатива е да се подобри качеството на медицинските услуги на територията на община Босилеград.

Сдружение „ГЛАС” радушно прие това предложение и закупи 9 (девет) анероидни апарата за измерване на кървно налягане. Средствата са подсигурени от доброволния фонд на сдружението за 2020-та година.

Официалното предаване на дарението и подписването на Договора се състоя в кабинета на директора на ведомството. Д-р Горан Василов, специалист по ургентна медицина приемайки дарението изказа своите благодарности към сдружение „ГЛАС” и младежите за идеята им. От своя страна Александър Димитров подчерта важността от добрата и качествена здравна услуга. „Професионалността, отдадеността, организацията и иновативния подход на  д-р Василов заслужават подкрепа” – каза в заключение Димитров.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=8bCobg25_mI?feature=oembed&w=618&h=348]

ГЛАСПРЕСС

Източник: ГЛАС ПРЕСС

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!