BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Подкрепете основателя на Фондация „Българска Памет“ д-р Милан Врабевски в гласуването за „Мъж на годината“

  • Written by:

Подкрепете основателя на Фондация Българска Памет д-р Milen Vrabevski в гласуването за Мъж на годината: https://manoftheyear.bg/vote/25

Ето 3 причини, защо да го направите:

Д-р Врабевски е инициатор и благодетел на една от най-мащабните частни инвестиции в образованието – „Път към университета“, която осигурява безплатни кандидат-стундентски уроци на младежи от цялата страна. Участниците за 2019-та са 486, а 87% от всички участници в програмата биват приети във ВУЗ-ове в България и чужбина.

Д-р Врабевски е благодетел на 15 многодетни български семейства и първият и най-голям спомоществувател на инициативата „Искам бебе“. Към момента благодарение на директните му инвестиции са се родили 35 деца.

През 2019-та се проведе XXV образователен семинар на Фондация Българска Памет. Вече 13-та поредна година, с финансовата подкрепа на д-р Милен Врабевски, 200 младежи от българската диаспора в Украйна, Молдова, Северна Македония, Албания, Сърбия, както и от региона на Западните Родопи и Тервел, пристигат в България за 5-дневния форум. Той ги среща с вдъхновяващи личности и топ специалисти от различни обществени и бизнес сфери, които чрез личния си пример, знания и опит ги мотивират да не спират да се развиват, да работят за своя успех и за успеха на обществото, в което живеят.

Благодарим за подкрепата!

Източник: Фондация „Българска Памет“

Източник: ГЛАС ПРЕСС

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!