BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

В Босилеград поставиха хоризонтална сигнализация в зоните на училищата

  • Written by:

В Босилеград днес поставиха хоризонтална сигнализация в зоните на училищата. Тези дейности по държавните пътища в този регион се извършват от фирма „Пътища на Сърбия“.

Бяха извършени дейности по маркировка на пешеходни пътеки и друга маркировка на пътя в близост до училища в населените места Радичевци, Райчиловци и в Босилеград. Хоризонталната сигнализация в зоните на училища обновена с цел да се гарантира безопасността на всички участници в движението, особено на учениците.

От първи септември са засилени полицейските патрули в близост до училищата, които контролират и регулират безопасността на движението, работят интензивно по анализ на обстановката по сигурността, за оценка на ситуацията и предприемане на мерки за повишаване безопасността на учениците и служителите на възможно най-високо ниво.

От началото на новата учебна година и автомобилната и мотоциклетна асоциация на Сърбия постояно призовават шофьорите да бъдат изключително внимателни и търпеливи в училищните зони, за да могат най-малките участници да стигнат безопасно до дестинациите си.

ММ ГЛАС ПРЕСС

Предишна статияСъбор „Малка Богородица“ в Босилеград

Милена Миленова е родена на 06.05.1984 г. в Босилеград, където и в момента живее и работи. Докторант в катедра ГЕООС, ПМФ, ЮЗУ „НЕОФИТ РИЛСКИ“. Висшето си образование завършва в СУ ,,Св. Климент Охридски”, специалност „Учител по география и биология”. Отново в СУ „Св. Климент Охридски”, завършва магистърска степен със специалност – „Развитие и управление на селските райони”. Активно участва в проекти в неправителствения сектор. Омъжена с две деца.

Източник: ГЛАС ПРЕСС

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!