BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Спаска Митрова, която години се бори за детето си, почина от рак в Северна Македония

  • Written by:

Спаска Митрова, която дълги години се бори, за да прибере детето си у дома, е починала снощи в Република Северна Македония. Жената е боледувала от рак продължително време, като накрая не е успяла да пребори коварната болест, съобщиха за Actualno.com нейни близки. Починала е снощи в дома си. До последния си ден тя е живяла заедно с дъщеричката си Сузана, която е на 14 г. Доста време Спаска живя в Банско. Припомняме, че Митрова, която има и българско гражданство, дълги години води съдебни битки срещу бившия си съпруг както в Северна Македония така и в Страсбург, за да вземе детето си при себе си. Проблемът ѝ достигна и бе коментиран преди време и от министър-председателя на България Бойко Борисов.

Опелото ще бъде днес от 12:00 ч. на старите български гробища в Северна Македония. Тя ще бъде погребана близо до гроба на войводата Леонид Янков. Не е ясно засега дали ще има официална реакция или участие впоклонението, от страна на българските власти.

Източник: Actualno.com

Източник: ГЛАС ПРЕСС

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!