BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Посолството на Република България в Белград организира поднасяне на цветя на паметника на Кирил и Методий за 24 май 2020 г.

  • Written by:

По традиция всяка година посолството на Република България в Белград организира церемония по поднасяне на цветя на паметника на Кирил и Методий в Белград за отбелязване на Празника на българската просвета и култура и славянската писменост 24 май.

Предвид усложнената епидемиологична обстановка, церемонията тази година ще бъде по-скромна и при спазване на всички мерки за безопасност.

На 24.05.2020 г. в 10.30 ч. в парк Вуков споменик в Белград посолството на Република България в Белград, заедно с представители на останалите посолства на славянските страни, както и на сръбските официални власти, ще положат цветя на паметника на Кирил и Методий в знак на почит на тяхното просветно дело.

Източник:  Посолство на РБ-Белград

Източник: ГЛАС ПРЕСС

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!