BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Повече от 450 компании ще вземат участие в изложбата „Произведено в Молдова“

  • Written by:

XIX-та Национална изложба „Произведено в Молдова“, която ще се проведе от 29 януари до 2 февруари, ще събере повече от 450 икономически агенти от всички области на Молдова.

На изложението за първи път ще бъде организиран специален павилион за екопродукти. Освен това, за първи път на територията на Moldexpo в Кишинев, където се провежда събитието, ще има специална зона, в която ще бъдат изложени пресни плодове и зеленчуци.

Председателят на Търговската камара Серджиу Харя казва, че лозунгът на XIX изложба е: „У дома. Истинско. Местно.” Събитието ще се състои от три части: самата изложба, бизнес програмата и културната програма.

Бизнес програмата ще се проведе през всички дни на изложението. Ще бъде организиран Международен бизнес форум, в който ще участват повече от десет страни.

Източник: ГЛАС ПРЕСС

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!