BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Министерството на културата обяви конкурси: 310 милиона за медиите

  • Written by:

Министерството на културата и информирането на Сърбич обяви десет конкурса в областта на общественото информиране за 2021 г., за които са отпуснати общо 310 милиона динара, което е най-високата сума до момента. 41 милиона динара са отпуснати за съдържания на езиците на националните малцинства. Обявени са и конкурси за съфинансиране на проекти за производство на медийни съдържания: за радио, телевизия, печатни медии и услуги на информационни агенции, а за първи път тази година е обявен и конкурс за съфинансиране на проекти за производство на медийни съдържания, които популяризират теми от областта на културата.

Медийните конкурси на Министерството на културата и информирането са отворени до 12 февруари, а решенията за разпределение на средствата ще бъдат взети не по-късно от 90 дни от деня на приключване на конкурса.

Източник: rtcaribrod.rs

Източник: ГЛАС ПРЕСС

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!