BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Конкурс за есе на тема „Моето разбиране за предприемачески компетенции и умения на бъдещето”

  • Written by:

ПОКАНА

за участие в конкурс за селекция на участници по проект 2019-3-BG01-KA105-077764, съфинансиран по програма „Еразъм +“

Фондация Българска Памет (Р. България), в партньорство със Сдружение за Македонско-Българско приятелство (гр. Битоля, Р. Северна Македония) и „Община на българите в АТО Гагаузия“(гр.Комрат, Р.Молдова) изпълнява проект No 2019-3-BG01-KA105-077764, „Повече толерантност и социално включване чрез предприемачески компетенции и умения на бъдещето”, съфинансиран по програма „Еразъм +”, Ключова дейност 1 „Образователна мобилност за граждани”.

Проектът си поставя за основна цел с методите на неформалното и проблемно-базираното обучение да развие у 60 младежи на възраст 15-24г. от Р.България, Р.С.Македония и Р.Молдова трансверсалната компетентност предприемачество, ключови умения на бъдещето, междукултурни, социални и граждански компетенции, и способности за споделяне на ценностите на ЕС. Проектът ще спомогне за изграждане на: 1) Ключови умения и компетенции; 2) Изграждане на европейка принадлежност на три нива – вътрешно общностно (Б-я), на Западните Балкани (Р.С.М.) и Източното партньорство (Молдова); 3) Активно гражданство и по-добра свързаност чрез изграждане на европейско самосъзнание и развитие на толерантност.. Събитието ще се осъществи в рамките на 5-дневен младежки обмен в гр. София, България.

В тази връзка, обявяваме конкурс за есе на тема Моето разбиране за предприемачески компетенции и умения на бъдещето

 

Как да участвам?

Кандидатстването в конкурса се осъществява чрез разработване на есе по зададената тема, което следва да бъде изпратено на електронна поща: [email protected] в указания срок.

Кой може да участва?

Конкурсът е насочен към млади хора на възраст от 15-24 г. от Р. България, Р. Северна Македония и Р. Молдова

Защо?

Селектираните участници ще имат възможност да участват в младежки обмен, който ще се проведе в град София в периода 3-7 август 2020 г.

До кога?

Моля, в срок до  20 юли 2020 г., на ел. адрес: [email protected], да изпращате Вашите есета.

При възникнали въпроси и нужда от информация, може да се свържете с г-н Живко Костуров, тел.: 02/ 822 33 42.

Източник: bgmf.eu

Източник: ГЛАС ПРЕСС

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!