BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

В началото на месец май в Дупница ще се проведе театрален фестивал

  • Written by:

В началото на месец май в Дупница ще се проведе театрален фестивалПредвидените дати за театралния фестивал са от 10 до 12 май, включително.

Фестивалът, който ще носи името на Невена Коканова няма да е част от майските празници на културата. Все още не са ясни гостуващите театри, както и бюджета за провеждането на фестивала, ясно е че ще има три гостуващи постановки, едно детско представление и премиера на дупнишкия театър.

Последно постановката, която подготвят се казва „Хотел между тоя и ония свят“ на Ерик-Еманюел Шмит, като гост-актьори в нея ще участват Ивайло Калоянчев и Веселин Цанев.

Входът за представленията няма да бъде свободен, тъй като фестивала ще бъде извън Майските празници на културата, цените обаче ще бъдат между 2 и 5 лв.

От ръководството на театъра съобщиха, че за 27 март, когато се отбелязва деня на театъра на сцената ще бъде играно представлението „Секс, наркотици и рокендрол“, моноспектакъл на актьора Иван Иванов. Входът е свободен. / dariknews.bg

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!