BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Австралиец спечели конкурса на Виктория за кавър на песента ѝ от Евровизия “Tears Getting Sober”

  • Written by:

Австралиецът Стивън Амос спечели конкурса на Виктория за най-добър музикален кавър на песента ѝ „Tears Getting Sober”, с която трябваше да представи България на Евровизия 2020. 24-годинишният певец от Мелбърн ще има възможност да се включи в онлайн музикална сесия заедно с талантливата българка и екипа, с който тя работи по предстоящия ѝ албум.

Кавър версията на Стивън, която впечатли Виктория и екипа ѝ: https://www.youtube.com/watch?v=66-1wd0xV3w

Виктория споделя за конкурса: „Над 50 певци и музиканти взеха участие и ни беше много трудно да изберем най-добрите версии на „Tears Getting Sober”. Кавърът на Стефан наистина се открои. Радвам се и колко много талантливи българи се включиха.“

Сред петте най-добри кавъри попадат още акапелното изпълнение на Jessiah, която живее и твори в София, емоционалната кавър версия на Атанаска Тенева – Nanny от Първомай, майсторското вокално изпълнение Димитрина Германова от Добрич и джас версията на Ива Иванова от Nova Family. Всички те ще получат пълния комплект мърчандайзинг на Виктория.

“Tears Getting Sober” се превърна в един от големите хитове от отмененото издание на Евровизия 2020. Песента влезе в дигитални музикални класации на Великобритания, Нидерландия, Исландия, Норвегия, Германия, Кипър, Дания, Швейцария, Белгия, Австрия, Швеция и Австралия. 

Акустична версия на “Tears Getting Sober” в изпълнение на Виктория: https://www.youtube.com/watch?v=vnkKnKQ892U

През юни предстои да излезе новата песен и клип на Виктория, която е на английски и ще се казва „Alright”. Певицата снима музикалното видео в Бургас и Приморско.

Източник: ГЛАС ПРЕСС

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!