BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

ФОТОКОНКУРС ,,ДОБРОТО ЩЕ ПОБЕДИ“

  • Written by:

Съдружение ,,ГЛАС“ от Босилеград организира 28-ми Mеждународен детски великденски фестивал във вид на фотоконкурс ,,Доброто ще победи“.

Международният детски фестивал в Босилеград, тази година ще се проведе за 28-ми път. Миналата година надпреварата за най-здравата перашка не се проведе поради епидемилоличната обстановка, докато тази ще се проведе със спазване на всички противоепидемични мерки. Миналата година за първи път бе организирано и онлайн състезание за най-хубави снимки. Фотоконкурсът тази година се организира под заглавие ,,Доброто ще победи“, каза Алексадър Димитров председател на съдружението ,,ГЛАСС“ и главен организатор на фестивала.

Във фотоконкурса могат да участват всички възрастови групи. Тази година участниците могат да се състезават в три категории.

На сайта festival-bosilegrad.info могат да се видят сроковете за испращане на снимките и други подробности.

На 3-ти май на сайта ще бъдат публикувани всички получени фотографии, за които ще може да се гласува, а на 10-ти май ще бъдат обявени най-добрите. След това в рамките на 5 дни ще продължи гласуването за фаворитите, а най-добрите в трите категории ще бъдат провъзгласени на 17. май. Всички участници ще получат грамоти, а финалистите и победителите ще получат и допълнителни награди, които ще бъдат връчени на 1-ви юни, когато се чества Международният ден на детето.

М.М.

фото: glaspress.rs

Източник: rtcaribrod.rs

Източник: ГЛАС ПРЕСС

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!