BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Утре, на 23 февруари в Молдова пътническите превозвачи спират да работят за един ден

  • Written by:

Нито един междуградски полет няма да напусне Тараклия утре, нито ще бъде възможно да се пристигнете в Тараклия с публичен частен транспорт. Това беше казано на портал за новини TUK.MD на градската автогара. Утре нито един междуградски или местен рейс няма да напусне Тараклия заради стачката на превозвачите. „Само автобусът Кишинев-София ще пристигне и замине и рейсът Тараклия-Москва ще тръгне“, казаха  на автогарата в Тараклия.

Стачката на транспортните работници е свързана с решението на Националната комисия за извънредни ситуации в общественото здраве да ограничи броя на пътниците в градския, междуградския и международния транспорт до 50%. По-късно комисията спря това решение за превоз до 28 февруари, но транспортните работници не отмениха стачката. Те настояват за отмяна на решението на Националната комисия за ограничаване до 50% от пътниците в транспорта, настоявайки да се ограничи броят на пътниците само с броя на местата.

Снимка: barahla.net

Още за четене…

Днес, на 22 февруари се навършват 134 години от гибелта на уроженеца на Тараклия, майора …

Източник: ГЛАС ПРЕСС

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!