BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Ремонтирана е пощата в Босилеград

  • Written by:

Работното пространство на пощата в Босилеград е ремонтирано според най -новите стандарти, което е много важно за качеството на пощенските услуги, които предоставя на гражданите.

Въпреки че компанията работи на това място в продължение на много години, това е първата голяма инвестиция в съоръжението на тази пощенска станция.

Пощенската станция работеше без прекъсване и по време на ремонта,като преустройство се извършваше поетапно. В допълнение към досегашните си  пощенски и финансови услуги, на разположение на клиентите са и нови клонове на Пощенска спестовна каса, Дунав застраховки и услуги за мобилна телефония, като на входа ще  бъде поставен банкомат на Пощенска спестовна каса.

„Дирекцията за строителни площи  и пътища е започна работа по уреждането на входа на помещенията на Пощата. Ще бъдат подменени старите плочки, ще бъде обновена и детската площадка пред Пощата, ремонтирани счупените играчки, подменена гумената повърхност и боядисана оградата, казаха от общината.

Работното време на пощата е от 08.00 до 14.30 часа в делнични дни, и от 08.00 до 12:30 часа в събота.

ММ ГЛАСПРЕСС

Източник: ГЛАС ПРЕСС

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!