BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Предстои семинар за пчеларите в Босилеград

  • Written by:

На 27 август 2021 г., петък в заседателната зала на община Босилеград от 10 ч. ще се проведе семинар за пчелите на тема „НА ДУКАТУ ПЧЕЛЕ БРУЈЕ“.

Организатори на семинара са  Съюза на пчеларските организации на Сърбия – СПОС, Община Босилеград и босилеградското сдружение на пчеларите „Радилица”.

По време на събитието ще се обсъждат проблемите с  които се сблъскват пчеларите, успешното пчеларство в горски условия, правилното хранене на пчелите в неподходящи пасища и климатични условия и за тихата смяна на пчелата майка.

Лекции ще изнесат Срджан Станоевич, професионален пчелар, Родолюб Живадинович, председател на СПОС и Милко Шливич, бивш председател на СПОС.

Проявата е организирана с подкрепа на Община Босилеград.

Всички подробности за семинара могат да се видят ТУК https://spos.info/seminar-na-dukatu-pcele-bruje/?fbclid=IwAR3-9T_Kbtk8MqqBBohlIJJPSUdeI2fwDa_VV-zw2M_oOFlri4qXtdYPDbw

ММ ГЛАС ПРЕСС

Източник: ГЛАС ПРЕСС

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!