BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

На 22 април 2021 г. посланик Петко Дойков бе приет от помощник-министъра на външните работи на Република Сърбия

  • Written by:

На 22 април 2021 г. посланик Петко Дойков бе приет от помощник-министъра на външните работи на Република Сърбия по въпросите на двустранното сътрудничество г-н Владимир Марич. Двамата обсъдиха актуалното развитие на двустранните отношения и се обединиха около виждането за необходимостта от по-нататъшно насърчаване на връзките между двете страни в различни сфери на сътрудничеството. Посланик Дойков изрази удовлетворение от отличното ниво на политическия диалог на високо и най-високо равнище и посочи, че и занапред усилията му като посланик в Сърбия ще са насочени към запазване и надграждане на постигнатото.

Източник: Посолство на Р България в Белград

Предишна статияГЕРБ официално върна мандата за съставяне на правителство
Следваща статияКоронавирусът в България: Спад на новите случаи и на приетите в болница

Aлександър Димитров, роден през 1972 г. в Босилеград, икономист по образование, дълги години работи в неправителствения сектор, участва и организира много събития с културно-образователна цел. Медиите са винаги били предизвикателство в неговата работа, през 2002 г. успява да направи почти невъзможното, след едногодишна работа под негово ръководство в Босилеград започва да работи първата кабелна ТВ в Вранския регион. Като гл. организатор на Великденския фестивал, вече 26 години преврща Босилеград в баклански център на детската радост. Вярва, че опитът ще му бъде полезен и в новата медия „ГЛАС ПРЕСС”.

Източник: ГЛАС ПРЕСС

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!