BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Конкурс на EU PRO за най-добри медийни съдържания

  • Written by:

Програма за развитие на EU PRO в сътрудничество с Министерството на европейската интеграция в Правителството на  Република Сърбия и Делегацията на Европейския съюз в Република Сърбия обяви конкурс за най-добър принос на местните и регионални медии на тема подкрепа на Европейския съюз за  местноразвитие.Целта на конкурса е да популяризира и награди най-добрите медийни съдържания, както и да допринесе за по-доброто информиране на обществеността за подкрепата на ЕС за икономическо и социално развитие в нашата страна, сподели Радио Босилеград.

Право да участват в конкурса имат всички местни и регионални печатни и електронни медии, регистрирани в една от 99-те общини, включени в програмата на EU PRO.

Медийните съдържания трябва да бъдат публикувани в периода от 22 април до 17 май 2021 г. могат да се състезават в една от четирите категории: ПЕЧАТ, Телевизия, Радио или Интернет портал. Във всяка категория ще бъде избрана по една печеливша медийна къща, а на най-успешните журналисти и медийни къщи ще бъдат връчени ценни награди.

Дългогодишното успешно сътрудничество между делегацията на ЕС, Министерството на европейската интеграция, UNOPS, както и местните и регионални партньори, продължава и чрез новата програма на Европейския съюз за местно развитие „EU PRO Plus”. Програмата има за цел да допринесе за повишаване на конкурентоспособността на микро и малките предприятия, подобряване на бизнес средата и подобряване на социалното сближаване в 99 общини в Сърбия. Дейностите се провеждат от Канцеларията на ООН за проектни услуги UNOPS.

За повече информация посетете:  https://eupro.org.rs/vtext/pocinje-eu-pro-medijsko-takmicenje-za-najbolje-priloge-o-podrsci-eu-na-lokalnom-i-regionalnom-nivou

ММ ГЛАС ПРЕСС

Предишна статияТуристи от Румъния пристигнаха в Измаил

Милена Миленова е родена на 06.05.1984 г. в Босилеград, където и в момента живее и работи. Висшето си образование завършва в СУ ,,Св. Климент Охридски”, специалност „Учител по география и биология”. Отново в СУ „Св. Климент Охридски”, завършва магистърска степен със специалност – „Развитие и управление на селските райони”. Активно участва в проекти в неправителствения сектор. Омъжена с две деца.

Източник: ГЛАС ПРЕСС

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!