BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

ЗАПОЧНА ВЕЛИКДЕНСКИЯТ ОНЛАЙН КОНКУРС „ДОБРОТО ЩЕ ПОБЕДИ“

  • Written by:

Желаещите да участват в конкурса от днес могат да изпращат снимки за категорията Спомен от миналите Великденски фестивали. Необходимите инструкции за участие ще намерите на сайта на фестивала www.festival-bosilegrad.info.

На конкурса могат да вземат участие  всички, без ограничения във възрастта. За разлика от миналата година, гласуването ще бъде  възможно още от днес и ще продължи до 7-ми май. След което ще се направи класиране  от гласовете получени онлайн и гласовете на журито.  За финалистите ще може  да се гласува още една седмица от 10-ти до 15-ти  май. Победителите в трите конкурса ще бъдат официално обявени на 17-ти май.

Желаещите ще могат да участват с по една снимка  във всяка една от  трите категории. Другите две категории: „Най – хубаво Великденско яйцеиНай – оригинално Великденско яйце“ ще бъдат открити за участие на 29-ти април. Краен срок за изпращане на снимки в трите категории е 2-ри май.

През изминалите години на Фестивала участваха много деца и преживяха уникални емоции, нека в  тази категория „Спомен от миналите Великденски фестивали“  си припомним за тези години и интересните преживявания.

Радица Димитрова

Източник: ГЛАС ПРЕСС

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!