BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Журналисти и инфлуенсъри от Северна Македония бяха на посещение в България, по покана на българското министерство на туризма

  • Written by:

На покана на българското министерство на туризма, журналисти, инфлуенсъри и представители на популярни медии от Северна Македония бяха на 6-дневно посещение в България. По време на тяхната обиколка в България, представителите на медиите от Северна Македония са имали възможност да се запознаят с българското културно наследство, СПА и морския туризъм, съобщи портала bgtourism.bg.

Според портала, гостите от Северна Македония са посетили едни от най-популярните български черноморски курорти, са се запознали с българското културно наследство и са обиколили много ключови забележителности и места в България.

Между хората, които са получили покана от Министерството на туризма на България и националната туристическа организация на България е и известната македонска водеща, инфлуенсърка и продуцентка, Елена Стефановска. Тя е известна като водеща на нейното шоу „Живот със стил“.

Елена Стефановска през изминалите дни ежедневно споделяше интересни снимки в профила си в Instagram, от местата които посещава в България. Между тези мяста бяха София, Варна, Несебър, Балчик и Велико Търново.

Портала bgtourism.bg съобщи, че и през месец юли журналисти от Северна Македония са били на информационен тур в България по покана на Министерството на туризма. Тогава обиколката чрез България на македонските журналисти е започнала с най-интересните културни забележителности в София, а след това е продължила с посещения на Рилския манастир, Стария град в Пловдив, фабрика за розово масло в Казанлък, Слънчев бряг, Несебър, Св.св. Константин и Елена, Велико Търново и туристическата забележителност Царевец и др.

Според портала, организаторите са предложили богата и интересна програма. Те са дали възможност на македонските журналисти истински да усетят комфорта на българското гостоприемство като настаняване на най-високо ниво, да се насладят на вкусните традиционни български гозби и нови предложения на модерните ни изискани ресторанти, да се запознаят с красиви природни и археологически забележителности.

Източник: ГЛАС ПРЕСС

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!