BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

В района Тараклия ще действа проект „Изграждане на общество, в което всяко момиче и момче реализира пълния си потенциал с уважение и достойнство“.

  • Written by:
Снимка: Районен съвет Тараклия

Администрацията на районен съвет на Тараклия подписа тристранно споразумение за сътрудничество в рамките на социалния проект „Изграждане на общество, в което всяко момиче и момче реализира пълния си потенциал с уважение и достойнство“. Този проект се изпълнява от обществените организации „Партньорство за всяко дете“ и „Национален център за обучение, помощ, консултиране и образование в Молдова“ в партньорство с Министерството на образованието, културата и научните изследвания, Министерството на здравеопазването, труда и социалната защита, местни органи на публичната администрация на районите Тараклия, Щефан Вода, Чимишлия, Кантемир с финансовата подкрепа на Европейския съюз. Проектът има за цел да подобри системата за закрила на детето на местно ниво, като използва интегриран подход.

Източник: ГЛАС ПРЕСС

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!