BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Артистите от Евровизия 2021 ще се качат на една от най-впечатляващите и мащабни сцени в Европа

  • Written by:

Организаторите на Евровизия 2021 представиха кадри на сцената, която ще приеме всички 39 артисти в тазгодишното издание на надпреварата. Тя впечатлява със забележителните си мащаби и функционалност, които я превръщат в една от най-внушителните сцени в Европа.

Залата Rotterdam Ahoy беше посетена и от краля на Нидерландия –  Вилем-Александър. Той похвали организаторите за страхотната работа по сцената и сподели, че кралското семейство с гордост ще гледа трите конкурсни вечери на Евровизия на 18-и, 20-и и 22-ри май.

Виктория сподели своето първо впечатление за сцената на Евровизия 2021, както и за подготовката ѝ в заключителните дни преди заминаването ѝ: “Сцената е наистина впечатляваща и нямам търпение да се кача на нея. През последната седмица в България бяха сценичните режисьори и креативни директори – Марвин Дитман и Дан Шиптън, с които репетирахме в София. В екипа се включва и Елена Коларова. С всеки изминал ден и всяка изминала репетиция се чувствам все по-готова. Вярвам, че с такъв страхотен екип ще представя България наистина достойно на Евровизия 2021.”

Виктория и екипът ѝ разказват за подготовката за Евровизия: https://www.youtube.com/watch?v=IU60udMPM_c

Българският представител на Евровизия 2021 ще се качи на грандиозната сцена на 20-и май във втория полуфинал на надпреварата. Тогава Виктория ще изпълни “Growing Up is Getting Old” под номер 13 и ще се бори за едно от десетте места към големия финал, който ще се проведе на 22-и май.

Музикалното видео на българската песен “Growing Up is Getting Old”: https://www.youtube.com/watch?v=UsmJ2nEV7gI

Българското участие в песенния конкурс Евровизия се реализира като публично-частно партньорство между БНТ и Ligna Group, с подкрепата на българската финтех компания iCard – генерален спонсор на Евровизия България.

Евровизия 2021 ще се проведе в Ротердам на 18-и, 20-и и 22-ри май. Зрителите в България могат да гледат шоуто пряко по БНТ 1 от 22:00 часа.

Източник: ГЛАС ПРЕСС

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!