BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Tears Getting Sober се превръна в най-успешната премиера на българска песен на Евровизия

  • Written by:

Песента на Виктория за Евровизия 2020 има над половин милион гледания за 2 дни

Представянето на българската песен за Евровизия 2020 Tears Getting Sober предизвика огромен интерес сред български и чуждестранни медии и музикални фенове. Видеото на Виктория, което беше представено в предаването в ефира на БНТ 1 и в официалния канал на Евровизия, събра над 15 000 гледания само за първите 10 минути след премиерата си, а два дни по-късно има над половин милион гледания в YouTube. В България песента е на втора позиция в набиращи популярност за България в сайта за видео съдържание.

Официалното видео на Tears Getting Sober: https://www.youtube.com/watch?v=V_hgYnwZR8I

“Tears Getting Sober е една сбъдната мечта за мен.  Това е песента, която най-добре пасва на моя характер, темперамент и това, което съм като артист и автор на музика.”, споделя Виктория.

Българското предложение за Евровизия беше забелязано и на международната сцена. Само в рамките на няколко часа след премиерата, темата “песента на България” стана сред най-популярните в Испания и Нидерландия, а коментарите в социалните мрежи надминаха 15 хиляди.

Част от най-популярните български влогъри също споделиха своите впечатления от песента. Видео от тяхната реаклация при първото слушане на Tears Getting Sober можете да видите тук: https://www.youtube.com/watch?v=PU3J5X0GNdg

Евровизия 2020 ще се проведе на 12-ти, 14-ти и 16-ти май в Ротердам, Нидерландия. България ще вземе участие във втория полуфинал на 14-ти май, който може да гледате от 22:00ч. по БНТ1.

Източник: ГЛАС ПРЕСС

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!