BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Сдружение „ГЛАС” ще подкрепи 5 младежки инициативи

  • Written by:

Сдружение „ГЛАС” – Босилеград тази година ще подкрепи 5 младежки инициативи. Събраната парична сума от VIII-та онлайн благотворителна акция в края на миналата година ще бъде предназначена за реализация на одобрените проектни предложения.  

След като в края на месец февруари изтече срока на обществената покана разбрахме, че пет инициативи ще получат финансиране и ще бъдат поткрепени от сдружение „ГЛАС” .

Одобрени проекти:

  1. „Детско и младежко кино и анимация”
  2. „РокКорона”
  3. „Младежки пленер”
  4. „Малки стъпки”
  5. „Кръстопът”

„Със споменатите инициативи младежите на Босилеград и любителите на различните изкуства ще могат да разменят опит и да се обучават, работейки с едни от най-добрите кино и анимационни, музикални и художествени лектори.  Екологичната култура и миграционите процеси  също са част от споменатите проекти” каза председателят на сдружение „ГЛАС”, Александър Димитров и добави „Всички одобрени инициативи ще бъдат реализирани през втората половина на тази година. Остава да се надяваме, че и пандемичните условия ще се подобрят, което ще даде възможност спокойно и съсредоточено да се работи по интересните проектните предложения”.

Сдружение „ГЛАС” благодари за добрата активност, както и за страхотните идеи и пожела успех в реализацията на одобрените проекти.

Радица Димитрова

Източник: ГЛАС ПРЕСС

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!