BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Община Кюстендил участва на най-голямата туристическа борса на Балканите – “Ваканция и СПА Експо”

  • Written by:

Община Кюстендил се представя на 37-то издание на най-голямата туристическа борса на Балканите – “Ваканция и СПА Експо” – 13-15 февруари в Интер Експо Център.

За поредна година, в партньорство със Съвет по туризъм – гр. Кюстендил, градът е сред участниците на събитието, които тази година са над 360.

Акцент на кюстендилския щанд са планинският туризъм, зимните спортове и активности, които планина Осогово предпоставя, съчетани с балнео и спа туризъм. Гостите на събитието могат да опитат от сушени бели и червени череши, както и да се запознаят с туристическото многообразие на общината и да получат информация за местата за настаняване в града.

Темата на международното експо засяга важно стратегическо направление в развитието на страната ни като дестинация – балнеологията и медицинския туризъм. Изданието на „Ваканция & СПА Експо“ е платформа за директно договаряне със специализирани центрове за балнеология и възстановяване, медицински  заведения, клиники за естетични и оздравителни процедури както и с доставчици на апаратура и оборудване.

Източник: dariknews.bg

Източник: ГЛАС ПРЕСС

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!