BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Здравейте Олимпийци и възпитаници на Академията,

  • Written by:

Най-напред отново да се поздравим с Честита баба Марта и да я приемем с радост и веселие, както повелява нашата традиция!

От все сърце на всички пожелавам много, много здраве и вдъхновение за работа, за творчество, въпреки опакия свят, в който живеем.

Въпреки, че вече съм в усмирителната риза на Ковида, все пак сърце не трае и гледа нещо да допринесе, та решихме да помогнем и проявим солидарност с Иван Николов от Босилеград точно на върха на националния празник. За нашите хора, за които свободата не дойде на 3 март, а те са доста по раздадените и заграбени земи 3 март остава мечта или по-скоро блян, който все повече сякаш губи въодушевлението си, ако в крайна сметка ние, които сме в България, ги оставяме сами в неволите на дискриминацията и асимилацията.

Ето защо, който от Вас има време и възможности, нека да се присъедини и да поздравим нашите сънародници в Западните покрайнини, които ще ни чакат с тях на 3 март от 14 Софийско време да отбележим този ден.

Линкът за връзка е указан

Topic: Честване на 3 март – КИЦ Босилеград, 2021 г.
Time: Mar 3, 2021 14:00 Sofia

Join Zoom Meeting
https://us05web.zoom.us/j/84631857740?pwd=bFc2WEVJTkNIbTVESFFvZTRTWmVMdz09

С уважение,

Лозан Митев

Източник: ГЛАС ПРЕСС

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!