BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

ДА СЕ ДИША ИЛИ НЕ???

  • Written by:

По време и от време на време в условията на пандемия сме свидетели на действия с които като че ли се опитват да замазват очите, както и улиците на Босилеград показателно с цистерна минаваща на показ.

Сега като се стопи снега и по улиците остана само прах и малки камъчета недостатъчни за да се спъваме обаче достатъчни за ограничаване на дишането.Да се диша или не? Интересна ми е логиката на властите с която поставя нещата с убеждение, че се  грижи за народеца си и оставя го в една такава мръсна среда в която даже да е мръсно стана нормално и приемливо.

И от какво да се пазим сега??? От вируси опасни ли, от прах и мърсотия или от това, че вече не виждаме и не реагираме на средата в която живеем.Трябва ли пак да се обяви извънредно положение за да си изчистим града и измием улиците???

Радица Димитрова

Източник: ГЛАС ПРЕСС

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!