BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Биляна Йотовска с няколко чудесни идеи за тренировка в домашни условия

  • Written by:

Една от най-красивите българки Биляна Йотовска продължава да е полезна на своите верни фенове и последователи в социалните мрежи.

В условията на коронавирус пандемия, най-успешният ни представител в категорията IFBB „Бикини Фитнес“ предложи на аудиторията серия от тренировки в домашни условия.

Победителката в един от най-престижните фитнес конкурси в света, провел се през 2016 година в Лас Вегас – „Flex Bikini Model search“, посъветва зрителите на публикувано от нея видео да се вслушат в указанията за безопасност на властите.

Йотовска предлага няколко интересни идеи за тренировъчни занимания със собствено тегло и някои допълнителни приспособления, достъпни за всички трениращи.

Биляна е национален фитнес шампион за 2013 и 2016, балкански шампион за 2014 и 2016. Носител на титлата „Най-добър фитнес модел на България за 2014“. През 2015 завоюва абсолютна титла в едно от най-реномираните фитнес състезания във Флорида.

Източник: Bilqna Yotovska label

Тя е и създател на своя собствен спортен бранд – Biliana Yotovska label www.bilianayotovska.com. Безспорно, тя е част от световния фитнес елит.

Ето и първата от тренировките, които Биляна Йотовска публикува специално за своите фенове:

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=2bF4EJK0PKQ?feature=oembed&w=618&h=348]

Източник: topsport.bg

Източник: ГЛАС ПРЕСС

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!