BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Церемония по награждаване на победителите от онлайн изданието на Великденския фестивал в Босилеград – 2020 година (ВИДЕО)

  • Written by:

На събитието присъстваха децата от Босилеград и вътрешността на Сърбия. 

Днес, в в офиса на сдружение „ГЛАС” в Босилеград се състоя официалната церемония по награждаване на победителите, финалистите и участниците от онлайн изданието на „27-мия Международен детски Великденски фестивал Босилеград – 2020”.

Вторият етап от награждаването ще се проведе през първата половина на месец юли, като представители на Сдружение „ГЛАС” ще посетят лично Благоевград, Перник, София и Раднево и по този начин ще се организират срещи, чрез които ще бъдат наградени максимален брой деца участници в конкурсите от България. За децата от Молдова, Украина и Испания ще се  консултирам с нашите партньори от споменатите страни и ще вземем решение, как да организираме изпращането на наградите и грамотите.

Великденския фестивал  тази година бе подкрепен от:  НС на Р България,   НДФ „13 века България”,  пазари „Възраждане” СОС, ВМРО,  фирмите „Валена” и „Бобал”, фондция „За децата” както и от г-н Владо Йончев. Организаторите на фестивала изказаха своята благодарност  към всички подкрепили провеждането на онлай изданието му.

ММ ГЛАС ПРЕСС

Източник: ГЛАС ПРЕСС

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!