BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Социално подпомагане достави дезинфектанти на хора над 65- година в невъзможност за самообслужване

  • Written by:

Препарати за дезинфекция на ръце бяха доставени на лица над 65-годишна възраст в невъзможност за самообслужване в област Кюстендил.

Доставката се организира от Регионална дирекция за социално подпомагане – Кюстендил, по изготвени от всяка община списъци с имена на лица над 65-годишна възраст в невъзможност за самообслужване без ЕР на ТЕЛК.

С оглед неотложната необходимост от опазване на общественото здраве се създаде необходимата организация за осигуряването на служители от Дирекциите „Социално подпомагане” по места, които предоставиха осигурените препарати на адресите на лицата. Дейността се извърши със съдействието на представители на общините Кюстендил, Дупница, Бобов дол, Сапарева баня, Невестино и Трекляно.

При предоставянето на препаратите от служителите на Агенцията за социално подпомагане се спазваха всички препоръки на Националния оперативен щаб.

Източник: dariknews.bg

Източник: ГЛАС ПРЕСС

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!