BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Скопие беше домакин на македоно-българският фестивал „One Love Tour 2019“

  • Written by:

Миналия петък, на 27 септември, в Скопие се проведе поредното издание от македоно-българския фестивал „One Love Tour 2019“. Това беше петият град, който посетиха участниците на фестивала през тази година. One Love Tour се провежда за трета поредна година с участието музикални звезди от Северна Македония и България.

След гостуванията на 7 септември в Бургас и на 14 септември във Варна, фестивалът отново се върна в Северна Македония.

Вечерния концерт в Скопие се проведе на площад „Майка Тереза“, а преди многобройната публика в столицата на Северна Македония се представиха група Нокаут, след това Слаткаристика, Владимир Ампов-Графа, Криско, Libera Band, Gabby G други.  Входът както и винаги беше безплатен и свободен.

Да напомним, че тазгодишното издание на One Love Tour започна в Банско на 20юли, след това продължи в Струмица на 15 август, а на 25 август звездите от двете страни гостуваха в Крива Паланка. До края на тазгодишното издание, звездите на One Love Tour ще гостуват още в Стара Загора на 5 октомври, по време на празника на града.

В Стара Загора ще се проведе целодневна програма, изпълнена с развлекателни дейности, включващи фолклор, детски театър и други активности. Ще бъде изградена „Алея на занаятите“, където посетителите ще имат възможност да се запознаят с традициите от миналато. Тази година „Алеята на занаятите“ се реализира със съдействието на Регионалния център на ЮНЕСКО в София. Също така, ще има импровизирана „Арена на дуелите“, от телевизионното риалити „Фермата“.

З.М.

Източник: ГЛАС ПРЕСС

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!