BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Пчинска футболна лига – Младост посреща БСК от Буяновац

  • Written by:

През уикенда се играят мачовете от седмия кръг в Пчинска футболна лига, а босилеградска „Младост” днес ще е домакина на „БСК” от Буяновац. Срещата на стадиона Пескара започва в 14 часа и 30 минути.

От началото на тъзгодишното първенство в Пчинска футболна лига Младост изигра само три мача и в момента заема девета позиция с 3 спечелени точки. Босилеградските футболисти бяха свободни в шестия кръг, а мачът от петия кръг, в който в Босилеград трябваше да гостува „Южна пруга”, бе отменен по искане на гостите и допълнително ще бъде определен термина за изиграването на двубоя.

След 6 изиграни кръга начело във временното класиране в Пчинска футболна лига е „Алакинце” с пълен актив от 18 точки, а следват „Търновац” с 13 точки от 5 изиграни мача и „Челик” с 10 точки, също от 5 мача.

Р.П.

Източник: ГЛАС ПРЕСС

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!