BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Общинското състезание по тенис на маса за гимназисти

  • Written by:

Общинското състезание по тенис на маса за гимназисти се проведе вчера в Босилеград. Състезанието беше в залата на основното училище.  В турнира участие взеха 8 гимназистки и 11 гимназисти.

При девойките първо място завоюва второкласничката Миляна Василев, на второ се подреди Йелена Петков ученичка в трети клас, а на трето се класира първокласничката Ивана Борисов.

При юношите първокласникът Лука Николов спечелиха първо място, второ място спечели четвъртокласникът Александар Михалов, а трети бе Деян Любенов, ученик във втори клас.

Трите първокласирани тенисисти и тенисистки от този турнир ще бъдат в състава на отбора на босилеградската гимназия за Окръжното състезание, а първокласираните Миляна Василев и Лука Николов ще представляват училището и в индивидуалните състезания.

Състезанието организираха преподавателите по физическо възпитание в тукашната гимназия Владица Митов и Борис Чипев с подкрепата на босилеградския отбор по тенис на маса „Младост”.

Босилеградската гимназия и основното училище ще бъдат домакини на тазгодишните Окръжното състезание по тенис на маса за ученици от основните и средни училища, което на 30-ти октомври ще се проведе в спортната зала на основното училище.

ММ ГЛАС ПРЕСС

Източник: ГЛАС ПРЕСС

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!