BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Международен форум се проведе в Одеска област

  • Written by:

В гр. Южни, Одеска област се проведе I международен инвестиционен форум, който събра инвеститори от Франция, Холандия и Полша. Основните характеристики на Одески регион по време на форума показаха наличието на голям потенциал.

Инвестициите и ресурсите са основата за по-нататъшно развитие на региона, за да се изграждат амбициозни планове. В гр. Южни има много фактори за добър инвестиционен фон, сред които са естествено-географски, макроикономически и геополитически.

В рамките на форума бяха проведени две панелни сесии, на които бяха представени инвестиционните възможности в сферата на инфраструктурни и производствени проекти, както и най-добрите практики за привличане на инвестиции. Също така в рамките на форума бяха проведени двустранни преговори «B2B», както и представяне на няколко проекта от чуждестранни инвеститори.

С.Д.

Източник: ГЛАС ПРЕСС

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!