BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

ЛЕВСКАРИТЕ ОТ ЗАПАДНИТЕ ПОКРАЙНИНИ С ПОДКРЕПA КЪМ ЛЮБИМИЯ СИ ОТБОР!

  • Written by:

От името на фенклуба на „ЛЕВСКИ – БОСИЛЕГРАД”, най-голямата българска фенска организация в Западните покрайнини изпращаме подкрепа към всички, които тези дни взимат важни решения за бъдещето на любимия ни отбор! 

Тази година започна трудно, новините за положението в ЛЕВСКИ, за финансовите и организационните затруднения бързо достигнаха до феновете. И както винаги реакцията беше бърза и респектираща.  За съжаление точно по това време ни върхлетя Корона пандемията, която временно прекъсна благотворителните инициативи на феновете на Левски.                                         По времето на невижданите ограничения поради споменатия вирус, в тези трудни условия, повечето от нас се изправихме пред ежедневните си предизвикателства свързани с начина на работа и вариантите за оцеляване. Това не попречи на Левскарската общност да продължи да търси изход от трудното положение и с още по голям ентусиязъм взе нещата в свои ръце. Последните дни бяха много динамични,  чрез многото медии се чуха различни идеи и виждания. Сега, повече от всякога ЛЕВСКИ има нужда от нас и никога няма да си простим, ако изпуснем този шанс. Като цяло, анализирайки позиции и предложения виждаме в лицето на Наско Сираков и хората около него необходимия опит и нужните качества,  за да възвърнат силата и славата на отбора на народа!

Призоваваме всички българи – левскари, където и да са, да бъдем единни, да се включим активно, кой с каквото може. Нужна ни е пълна мобилизация, любов и съпричастност за да можем да си гарантираме едно много по спокойно бъдеще, от което всички ние имаме нужда.

САМО ЛЕВСКИ! 

С уважение,

Александър Димитров

Председател на фенклуб 

„Левски – Босилеград”

Източник: ГЛАС ПРЕСС

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!