BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Кино по време на карантина – само в Neterra.TV!

  • Written by:

Първата платформа за разпространение на българско кино в чужбина пуска хитови заглавия за българите зад граница

Neterra.TV пуска най-новите български филми в своята онлайн платформа в отговор на мерките за социална изолация и масовото затваряне на киносалоните по цял свят заради вируса COVID-19.

Българите зад граница, които са решили да останат у дома, ще имат възможност да се насладят на редица заглавия от кинокаталога у нас. Първото е „Диви и Щастливи“ – романтична екшън-комедия, дело на режисьора Мартин Макариев с участието на актьори като Александър Сано, Яна Маринова, Луиза Григорова, Калин Врачански, Асен Блатечки.

„Диви и щастливи“ е български филм за смелата жена със свободен дух, която сама определя своята съдба.

Боряна (Яна Маринова) и Мила (Луиза Григорова-Макариев) са две типични жени с обикновени професии и пречупени мечти. Нелепа ситуация ги принуждава да се справят със собствените си страхове, като се втурнат презглава в лудо приключение и борба с предизвикателствата на живота. Бягайки от закона, двете успяват да преоткрият себе си и да повярват във възможностите си. С лек  и свеж тон филмът засяга темите за приятелството и любовта, за предаността, за правото на избор и за това, че всеки заслужава щастие.

Премиерата на филма за България бе на 29 ноември 2019 година. От 20 март той е наличен онлайн за закупуване и наем в Neterra.TV, секция Екстри. Там ще откриете още интересно съдържание – филми на Ники Илиев, филма „Възвишение“, документалната история на Христо Стоичков „Истината за легендата“, както и аудио приказки за деца. За фитнес почитателите има упражнения, приложими в домашна атмосфера, както и много рецепти за балансирано хранене.

За Neterra.TV

Neterra.TV е онлайн платформа с телевизия за българи в чужбина. Тя предоставя на нашите сънародници в чужбина достъп до най-гледаните български телевизионни канали, филми, предавания и музикални клипове във високо качество за целия свят. Отделно от това Neterra.TV разполага с обособена секция, в която всички киномани могат да наемат или да закупят за гледане най-новите и качествени български филми.

Източник: ГЛАС ПРЕСС

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!