BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Кабинетът на министри в Молдова приемат на граждани във всички органи на държавната власт

  • Written by:

Правителството създаде програма за прием на граждани във всички органи на държавната власт. Проектът обхваща механизъм за мониторинг на резултатите от разглеждането на петиции чрез задължителен за представяне на правителството на годишния доклад.

В този контекст, гражданите могат да дойдат на среща с министър-председателя, заместник-премьер, министрите и ръководителите на други централни административни органи, изпълнителен секретар и втори генерален секретар на правителството и ръководители на други централни административни органи или структурни звена в третия петък на месеца, в съответствие с работния график.

В същото време, приемът на населението в органи на публична власт ще бъдат организирани не само за гражданите на Молдова, но и за всички категории на лица, пребиваващи на територията на Република Молдова, като чужди граждани или лица без гражданство.

Източник: ГЛАС ПРЕСС

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!