BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

В центъра на Кишинев започва детски маратон Kids Run Day

  • Written by:

Днес на площад Великото Народно Събрание в молдовската столица стартира детски маратон по бягане Kids Run Day by Naturalis. Млади спортисти ще получат медали като финишират, а победителите — награди и подаръци. В рамките на събитието организаторите предлагат различни състезания, активни тренировки и майсторски класове.

Също днес, от 17.00 до 19.00 ч на територията на Food Zone by Radler ще се проведе традиционното кулинарно събитие за участниците на Кишиневският маратон — Pasta Party by Linella. Всички регистрирани участници са поканени да присъстват на Pasta Party by Linella, за да видят по-отблизо да се запознаят един с друг и да се подкрепят в навечерието на състезанието.

Утре, 29 септември, на централния площад в Кишинев ще се проведе основният международен маратон. Състезанието ще започне в 08.55 с обяви старта за спортисти с колички.

В 9.00 ще стартира маратон с дистанции: 5 km by Denitsa, на 10 km от Naturalis, 21 by Technosoft, на 42 km by #BeActive и Fun Run by Iute Credit—1,5 км.

Организаторите казват, че в развлекателно семейно мероприятие Fun Run може да вземе участие всеки. Всички участници ще получат подарък брендирана тениска с емблемата на петия Кишиневски маратон. Участие в състезанието е безплатно!

Т.Б.

Източник: ГЛАС ПРЕСС

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!