BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Брифингите на Националния оперативен щаб ще се провеждат ежедневно в 8.00 часа сутринта

  • Written by:

От утре, 30 март, Националният оперативен щаб ще провежда ежедневните си брифинги в Министерския съвет в 8.00 часа сутринта, вместо в 17.00 часа, съобщи пресслужбата на кабинета.
Промяната ще даде възможност да се предоставя информация на медиите в реално време още в ранните часове на деня, като се обобщава и динамиката на ситуацията от изминалото денонощие. Провеждайки брифингите си всеки ден в 8.00 часа сутринта, Щабът ще се съобрази и с желанието на медиите да е на разположение за отговори на техните въпроси в началото на деня, се посочва в съобщението.
За да продължат да получават медиите максимално актуална и пълна информация по отношение на коронавируса, Министерството на здравеопазването ще пуска всеки ден около 17.00 часа прессъобщение с данните от Щаба за резултатите от текущите проби за деня, допълват от пресслужбата на МС.
Предвиденият за днес в 17.00 часа брифинг на Националния оперативен щаб ще се проведе, както беше обявено, – в сградата на Министерския съвет, се посочва
в съобщението.

Източник: София
 
                                                                                    Източник: bta.bg

Още за четене…

В  цялата страна от 25 март е обявена извънредна  ситуация. Карантината е удължена до 24 …

Източник: ГЛАС ПРЕСС

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!